单选题The word “down-to-earth” (Para. 3) most probably means _____.AchangeableBexpensiveCreasonableDfixed

单选题
The word “down-to-earth” (Para. 3) most probably means _____.
A

changeable

B

expensive

C

reasonable

D

fixed


参考解析

解析:
词义解释题。题中问“‘down-to-earth’是什么意思?”从文章的第三段最后一句话“…serve a good choice of delightful dishes at down-to-earth prices”可知,本句的意思是多年的调查告诉我们哪些餐馆以最优惠的价格为游客提供最可口的食品。正确的答案为C,意思是“合理的、便宜的”。

相关考题:

The underlined word "deter" in Paragraph 3 most probably means .A. discourage B. remove C. benefit D. free

The word “reach” (Line 2, Para. 2) probably means ________.(A) get in touch with(B) get to(C) arrive at(D) meet the needs of

The phrase“on the rise”(Para. 1 ) most probably means“_________ ”A. declineB. increaseC. improveD. decrease

In the last sentence, the word "bust" most probably means ______.A.the upper part of one's bodyB.self-portraitC.paintingD.clothes

The word “mania” (Line 4, Paragraph 2) most probably means[A] fun.[B] craze.[C] hysteria.[D] excitement.

The word “thaw”(Line 3, Paragraph 4) most probably means _____ .[A] aggravation of tension[B] improvement in relation[C] intensification in attacks[D] ending of coordination

The word “passing”(Line 7, Paragraph 1) most probably means_____.[A] instant [B] trivial [C] simple [D] negligible

The word "relative" in paragraph 3 most probably means______.A. similarB. relatedC. differentD. independent

The word “binge” (Line 3, Paragraph 3) most probably means _____.[A] eat excessively[B] refuse to eat[C] fail to digest[D] enjoy a good appetite

The underlined word \\\thwart\\\ (Para. 1) most probably means \\\thwart\\\ (Para. 1) most probably means \\\________\\\.[A] destroy[B] forbid[C] cure[D] prevent

In Paragraph 2, the word" legitimate" most probably means ______.A) lawfulB) biologicalC) personalD) reasonable

In .the first sentence of the second paragraph, the word skyrocketed, most probably means ______.A) became variousB) was updatedC)increased rapidlyD) remained the same

The word \infiltrated\ (Line 5, Para. 5) probably means ______.A. actedB. mixedC. taughtD. filtrated

The underlined word \\\hacker\\\ (Para. 1) most probably means \\\hacker\\\ (Para. 1) most probably means \\\________\\\.[A] highly recognizable names behind many of the computer technologies used today[B] the negative connotation of those computer users[C] a game, employing the tools that are readily available via the Internet[D] people who break into computer systems

The word“confront”(1ine 2,para 4)most probably means“________”.A.bring face to faceB.find outB.understandD.accept

The word“perception”(Line 2,Para.3)most probably means_____.( )[A]observation[B]standard[C]performance[D]understanding

The last word of the passage "counts" most probably means ______.A. is most importantB. is includedC. is consideredD. is numbered

The word “tallied” (Line 3, Para. 2) probably means ______.A.calculatedB.corresponded toC.listedD.gave

The word“rejuvenated”(Para.5) most probably means( ) A.modified B.recollected C.classified D.reactivated

单选题The word “it” underlined in Paragraph 3 most probably means.AMozart’s correspondenceBthe collection of Mozart’s musicCthe power that drove MozartDMozart’s life and death

单选题The word “gizmos” (line 1, paragraph 2) most probably means ______.AprogramsBexpertsCdevicesDcreatures

单选题The word temperate in the sentence “The climate is temperate ...”(Line 14),most probably means _____.AHotBmildCdryDcold

单选题The underlined word “significant” (in Paragraph 1) most probably means “_____”.AstrangeBterribleCimportantDdifficult

单选题The word “splendid” underlined in Paragraph 3 most probably means ______.AuniqueBimprobableCexcellentDfamous

单选题The word “cinch” (Line 3, Para. 1 ) most probably means______.Aa very easy thing.Ba very complex thing.Ca great challenge.Dan extremely hard problem.

单选题The word “muscle” (Line 5, Para. 1) probably means ______.Astrengthen with pressure.Breplace with force.Cstop by law.Dtake charge.

单选题The word handle in the last paragraph most probably means _____.Acarry awayBpick upCget inDtake down