单选题_____ApresentationBdisplayCperformanceDpublication
单选题
_____
A
presentation
B
display
C
performance
D
publication
参考解析
解析:
前文曾提及伍德斯的音乐反映了美国的政治与美国社会进程,所以此句意为“伍德斯托克事件表达了希望”。presentation意为“表达”,符合文意;display意为“陈列,显”;performance意为“表现,演出”;publication意为“公布,发行”。结合句意,此题选A。
前文曾提及伍德斯的音乐反映了美国的政治与美国社会进程,所以此句意为“伍德斯托克事件表达了希望”。presentation意为“表达”,符合文意;display意为“陈列,显”;performance意为“表现,演出”;publication意为“公布,发行”。结合句意,此题选A。
相关考题:
单选题Although the lecture had already been on for five minutes, I still was not able to find a chair _____.Ato sitBfor to sit onCto sit onDfor sitting
问答题练习14 Research has also been done into the way people’s behavior changes in a number of small, apparently unimportant ways when they lie. It has been found that if they are sitting down at the same time, they tend to move about in their chairs more than usual.
单选题It was from the earliest time _____ men began to study the natural phenomena and heavenly bodies.AwhenBwhereCthatDhow
问答题Practice 7 (1) Today’s wealthy parents perhaps realize their riches can be more of a heavy load than a happiness to their children. (2) So the first thing for them to consider is to ensure that their families are as rich in love as they are in money.
单选题The habit of reading newspapers is _____.Auncommon in the worldBnot popular in the USACwidespread in the worldDfounded among a few families
单选题You must have stayed up late last night, _____?Amustn’t youBdon’t youCdidn’t youDneedn’t you
单选题David Smith wears casual clothes now, because _____.Athey make him feel at ease when workingBhe cannot afford to buy expensive clothesChe looks handsome in casual clothesDhe no longer works for any company
单选题The central idea of this passage is _____.Aman’s mental abilities change from season to seasonBman’s intelligence varies from place to placeCman should take long vacation in summerDif you want to do creative thinking, go to a cool place
单选题The game was fixed for today but it has been _____ for a week.AtransferredBdelayedCtranslatedDpostponed
单选题We had every reason to believe that _____ 2010 World Expo in Shanghai would be _____ success.A/; aBthe; /Cthe; aDa; a
单选题Leonardo Da Vinci _____.Asaid that man would fly in the sky one dayBbuilt a kind of machine which never flewCdrew many beautiful pictures of birdsDmade designs for flying machines